Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Orange banner med Region Syddanmarks logoRegion SyddanmarkAutismecenter Syddanmark


Autismecenter SyddanmarkpilOm centretpilJob ved Autismecenter Syddanmark

Job ved Autismecenter Syddanmark

Autismecenter Syddanmark er en attraktiv arbejdsplads og vi ønsker at ansætte kvalificerede medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Ved Autismecenter Syddanmark arbejder vi på at have et godt og trygt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at vi i hverdagen tager hensyn til hinanden og hjælper hinanden. Trivsel og arbejdsmiljø betyder meget, og vi arbejder for at alle kan få arbejdslivet og privatlivet til at fungere.  Samtidig er vi ansat for at støtte borgerne, og det er nødvendigt med personale i alle døgnets 24 timer på alle afdelinger hver eneste dag. Læs mere om vores værdier, klik her.

Hvis du har søgt et job ved Autismecenter Syddanmark og bliver indkaldt til samtale, så kan du forvente at ansættelsesudvalget består af nærmeste leder, evt. gruppekoordinator, den lokale TR/tillidsvalgte samt muligvis endnu en repræsentant for afdelingen. Hvis du har søgt et job som afdelingsleder, så vil der også deltage pårørende og evt. en rekrutteringskonsulent i samtalen.

Alle ansøgere indgår på lige fod uanset om de er interne eller eksterne. Ansøgere, der er i familie med eller har et nært venskab med en fastansat medarbejder på samme afdeling bliver ikke ansat.

Når der er et ledig job ved Autismecenter Syddanmark bliver det offentliggjort - Ledige job i Region Syddanmark, klik her.


Senest opdateret den 18-09-2020
Skriv til SocialområdetTilgængelighedserklæring