Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT |

Region SyddanmarkAutismecenter Syddanmark

Kirkevej, Hus C

Boligen og antal pladser

I Hus C på Kirkevej er der 6 lejligheder. Lejlighederne er på cirka 40 kvadratmeter og har tekøkken, bad og toilet samt terrasse. På tilbuddet er der fællesarealer som stue og opholdsrum samt køkken.

Se en lejlighed i Hus C

 

Målgruppe

Voksne med autisme, der har en yderligere særlig adfærd, hvilket kan være udad reagerende adfærd, selvskadende adfærd og/eller selvstimulerende adfærd. Derved har boligerne karakter af særforanstaltninger.

Kost

Maden til borgerne tilberedes i køkkenet på Kirkevej. Der tilberedes en varieret kost af gode råvarer. Vi arbejder med en fast 5-ugers madplan, så maden er genkendelig for borgerne. I weekenderne laver huset selv mad. Borgerne hjælper i det omfang de kan.

Filmklip fra hverdagen

Dagligdagen er tilrettelagt i en genkendelig struktur, og det er med til at give ejerskab og tryghed i hverdagen.

Se - om at lære nyt.

 

Omgivelserne

Hus C på Kirkevej er beliggende i Kværndrup. I det omfang vi kan, støtter vi borgerne i at bruge nærmiljøets muligheder alt efter interesser og behov.

I sansehaven ved Kirkevej, er der små afgrænsede rum med gynger, trampolin, drivhus, bålplads med bålhytte samt træer med forskellige slags blade, der giver forskellige sanseoplevelser. Der er ligeledes mulighed for at spille basket og køre på rulleskøjter samt mooncars.

Se sansehaven på Kirkevej

 

Pårørenderåd

På Holmehøj og Kirkevej har vi et pårørenderåd, som omfatter pårørende til borgerne på disse matrikler. Pårørenderådet holder møde ca 4 gange om året. Læs yderligere om pårørenderådet


Siden er sidst opdateret 2-1-2019
Børne- og Autismecenter