Skip til primært indhold

Viden i Praksis - kursusafdeling

Viden i Praksis – WeKnowHow er en kursusafdeling under Autismecenter Syddanmark. Som deltager på et kursus hos os får du helt konkrete værktøjer, der kan anvendes i din hverdag, og du bliver i stand til at skabe forandringer i praksis. 

Kurserne er praksisorienterede

Vi lægger stor vægt på at koble den teoretiske viden til redskaber, metoder og strategier, som er anvendelige i daglig praksis. Vi tilstræber, at alle kursister opnår ’hands on’ erfaring med de præsenterede metoder, da det er vores erfaring, at dette gør det nemmere at implementere den nye viden i daglig dagen efterfølgende.

Læs mere om kurser og tilmelding her.

Hvilket udbytte får jeg som deltager?

Som deltager på et kursus hos os får du helt konkrete værktøjer, der kan anvendes i din hverdag. Efter et kursus bliver du i stand til at skabe forandringer i praksis. 

Underviserne har praksiserfaring og stærke formidlingsevner

Læs mere om underviserne her.

Omfattende erfaring og godkendt VISO leverandør

Autismecenter Syddanmark består af 5 afdelinger med ca. 150 borgere med autisme og komplekse følgetilstande. Derudover har vi én afdeling, der er specialiseret i medfødt og erhvervet døvblindhed.

Som godkendt VISO leverandør yder vi specialrådgivning, pædagogiske udredninger og psykologiske udredninger i hele landet. Det gør vi både på voksen- og børneområdet. Vi er godkendte VISO leverandører på både autismeområdet og inden for opmærksomhedsforstyrrelser. 

Hvis du mangler et kursus, så kontakt os

Det kan være, at vi kan udvikle netop det kursus du ønsker. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, hvis du leder efter et særligt kursus – måske har vi det allerede i støbeskeen.

Læs mere om specialdesignede kurser her.

Supervision og vejledning

Vi kan også tilbyde supervision, vejledning og undervisning, der er individuelt tilrettelagt efter netop jeres ønsker.

Læs mere om supervision og vejledning her.

Kontaktoplysninger

Christina Tolstrup Rosell

Kursussekretær

Autismecenter Syddanmark


20523119
Afdelingsleder Kirsten Tastesen

Kirsten Dyrendal Tastesen

Afdelingsleder


30360946

Autismecenter Syddanmark

Teglgårdsparken 36, 5500 Middelfart


99442929
APPFWU01V