Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Orange banner med Region Syddanmarks logoRegion SyddanmarkAutismecenter Syddanmark

Undervisere

Underviserne har praksiserfaring og stærke formidlingsevner

Alle kurser afholdes af erfarne undervisere med flere års erfaring fra det specialiserede autismeområde. Underviserne har enten en pædagogisk eller psykologisk baggrund og en bred vifte af specialiseret viden.

Flere af underviserne er også VISO specialister og foretager specialrådgivning samt psykologiske udredninger i hele landet. Autismecenter Syddanmark har opgaver som VISO leverandør på både  voksen- og børneområdet. Læs mere VISO opgaven her.

 

 

Autismecenter Syddanmark

Berit Birkholm Jørgensen

Berit er pædagogisk konsulent med speciale i autismespektrumforstyrrelser.

Berit arbejder på Bihuset, der er et specialiseret bo- og behandlingstilbud til børn og unge med autisme ved Autismecenter Syddanmark. Berit har arbejdet på Bihuset siden 2001. Berit har desuden arbejdet som pædagogisk konsulent og som VISO-specialist under Socialstyrelsen siden 2008. Derudover underviser Berit internt og eksternt i vores konsulentafdeling Viden i Praksis. Berit er udannet socialpædagog og har efterudannet sig løbende med bl.a. VITA-uddannelse og kognitiv efteruddannelse.

 

Autismecenter Syddanmark

Ida Drejer Djurhuus

Ida er psykolog med speciale i autismespektrumforstyrrelser.

Ida arbejder som VISO-specialist under Socialstyrelsen og foretager psykologiske udredninger på autismeområdet samt pædagogisk-psykologisk konsulentarbejde. Derudover underviser Ida internt og eksternt i vores konsulentafdeling Viden i Praksis. Ida varetager også supervision med fagpersonale ved på Autismecenter Syddanmark. Ida har været psykolog ved Autismecenter Syddanmark siden 2018.

Ida har tidligere arbejdet i Børne- og ungdomspsykiatrien og har særlig erfaring indenfor neuropsykologiske udviklingsforstyrrelser, herunder autisme, ADHD og komorbiditeter. Derudover har Ida deltaget i forskning i psykologisk behandling af bl.a. angstlidelser og organisationstræning hos børn med opmærksomhedsforstyrrelser.

 
Ulrik horsmark børne- og autismecenter

Ulrik Horsmark

Ulrik er pædagog og afdelingsleder. Ulrik har stor erfaring inden for ledelse, musik, bevægelse, kropssprog, drama og udtryksformer gennem 20 år i forskellige stillinger. Ulrik er musikpædagog og har en diplom i ledelse.

Ulrik er har været afdelingsleder på Æblehaven siden 2015. Borgerne på Æblehaven har medfødt eller erhvervet døvblindhed eller et synshandicap samt udviklingshæmning, medfødt hjerneskade eller senhjerneskade. Døvblindhed og det dobbelte sansetab er det primære specialområde for Æblehaven.

 

 
Personalefoto

Tammie Bull Bruhn

Tammie er psykolog med speciale i autismespektrumforstyrrelser.

Tammie arbejder som VISO-specialist under Socialstyrelsen og foretager psykologiske udredninger på autismeområdet samt pædagogisk-psykologisk konsulentarbejde. Derudover underviser Tammie internt og eksternt i vores konsulentafdeling Viden i Praksis. Tammie varetager også supervision med fagpersonale ved Autismecenter Syddanmark. Tammie har været psykolog ved Autismecenter Syddanmark siden 2020.

Tammie har fra tidligere job erfaring med rådgivning og undervisning i autisme og autismerelaterede emner. Herudover har hun arbejdet i PPR regi, hvor hun mødte børn og unge både med og uden forskellige former for diagnoser og problemstillinger.

 


Senest opdateret den 18-09-2020
Skriv til SocialområdetTilgængelighedserklæring