Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |

Orange banner med Region Syddanmarks logoRegion SyddanmarkAutismecenter Syddanmark

Holmehøj som arbejdsplads

Få en spædende og varieret hverdag

På Holmehøj spænder borgernes behov for støtte bredt fra få timer i ugen til massiv støtte i hverdagen. Derfor er der stor variation i opgaverne, og du har som medarbejder gode muligheder for at prøve at arbejde med både interne opgaver i huset og eksterne opgaver i borgernes eget hjem. Selvom vi arbejder på flere forskellige matrikler – i Hus B og C samt i Centrumværkstedet, læs mere, klik her og den tilhørende butik eller med konsulentydelser i borgeres eget hjem – så arbejder vi alle hen mod ét fælles mål, som er at sikre en rød tråd i borgernes hverdag, uanset hvor de befinder sig, og hvem de møder.
Læs mere om hverdagen på Holmehøj, klik her

Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab

Hos os er borgerne altid i centrum, og vi gør det, vi siger. Det forpligter – og derfor værdsætter vi ambitioner og nysgerrighed. Flere medarbejdere har været en del af Holmehøj i mange år, og vi har et stærkt fagligt fællesskab og et godt sammenhold. Vi tager vores begejstring med på arbejde og sørger for, at du som ny kollega får et grundigt introduktionsforløb med ”føl-dage”, så du er klædt på til opgaven. 

Vi hjælper hinanden i hverdagen på tværs af husene, så der er sammenhæng i alt, hvad borgerne møder. Vi prioriterer desuden faglig sparring og supervision og har et stort fokus på, at du som medarbejder udvikler dig i jobbet. Derfor følger vi udviklingen inden for det pædagogiske felt.

Læs mere om hvordan vi arbejder, klik her

Vores værdier

Vores værdier i det daglige er ordentlighed, musikalitet og autenticitet. Det betyder, at du bliver en del af et professionelt arbejdsfællesskab, hvor vi taler ordentligt til hinanden og lytter til borgerne og pårørende. Vi er holdspillere og lægger vægt på at være åbne, imødekommende og ærlige, så vi alle spiller hinanden gode. På den måde skaber vi sammen de bedste løsninger og en tryg hverdag for borgere med autisme. 

Mød en medarbejder 

Henriette Lund er afdelingsleder på Holmehøj. Hun er leder for 28 medarbejdere og står i spidsen for Holmehøj Hus C og Centrumværkstedet.
”På Holmehøj har jeg ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer, og vi brænder for at skabe en god og stabil hverdag for alle borgere, hvor behovet for støtte spænder bredt fra få timer i ugen til massiv støtte i hverdagen. Vi er fleksible og hjælper hinanden på tværs af husene, så der er sammenhæng i alt, hvad borgerne møder.”

Skrevet af: Louise Vandel


 


Senest opdateret den 18-09-2020
Skriv til SocialområdetTilgængelighedserklæring